LLIBRES

16 de juny del 2019

Extraescolars 2019-2020

Ja podeu consultar el llibret de les activitats extraescolars per al curs vinent, cliqueu aquí per descarregar-lo en pdf.

El formulari d'inscripció el trobareu al final del llibret, també el podeu descarregar clicant aquí o podeu recollir-ho al despatx de l'AMPA.

En la passada assemblea de socis i sòcies es va aprovar una nova normativa d'extraescolars, que trobareu al llibret, us recomanem que us la llegiu abans de fer la inscripció. Us comentem alguns dels canvis importants:

  • Calendari d'inscripcions: es podran fer del 2 al 17 de setembre al despatx de l'AMPA. Properament us informarem de l'horari que farem els primers dies de setembre. Per estalviar-vos cues, us recomanem que no ho deixeu pels últims dies.
  • En cas que hi hagi més demanda que places, es farà un sorteig per determinar l'ordre d'inscripció. El sorteig es farà el 18 de setembre.

Extraescolars noves per al curs vinent:

  • Circ: de P3 a 6è els dilluns, a càrrec de Kanaya Circ.
  • Conta-contes: de P3 a P5 els divendres, a càrrec d'Esplai Sant Feliu.
  • Anglès amb Kids&Us: de P4 a 6è, al migdia. Si esteu interessats passeu pel Centre Kids&Us del carrer Pi i Margall, allà us informaran i podreu fer les inscripcions (del 25 de juny al 12 de juliol).

Aquí teniu el quadre resum amb totes les extraescolars:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada