LLIBRES

6 de juny del 2017

Imatges de la tarda de contes del 31 de maig

El 31 de maig es va fer a l'escola la darrera tarda de contes del curs. Aquesta vegada els nens i nenes van gaudir d'allò més amb l'Elmer i la Talpeta, dos convidats amb els que vam compartir molts somriures.

Després dels contes, els assistents van poder participar en un photocall molt animal i divertit. Feu clic a la imatge per veure les fotografies de la tarda.


Amb aquesta tarda de contes volíem celebrar el fi de curs de la biblioteca escolar, ja que el 31 de maig va ser el darrer dia que la biblioteca estava oberta en horari extraescolar. 

Durant el curs hem organitzat diverses activitats al voltant de la lectura amb molt bona acollida per part de les famílies. Des de l'AMPA volem agrair el vostre recolzament i us animem a seguir participant d'aquestes activitats.

De cara al curs vinent, esperem poder seguir organitzant aquest tipus d'actes, amb l'objectiu que els nostres fills i filles passin una bona estona d'històries compartides al voltant de la lectura. Per aconseguir-ho volem reforçar la comissió de biblioteca de l'AMPA i obrir-la a altres famílies que vulguin participar-hi i així enfortir aquest projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada