LLIBRES

10 de juny del 2017

Darreres sortides de la Colla de Timbalers i la gegantona Àvia Joana

El 27 de maig la Colla de Timbalers a participar en la tabalada de les festes de Can Maginàs i el 28 de maig els timbalers i l'Àvia Joana, la gegantona de l'escola, van participar en la XIX Trobada de Gegants d'Escola de Catalunya que es va fer al barri de Sant Andreu de Barcelona. Un cap de setmana intens que va posar el colofó final a aquest gran curs i que també va servir de comiat per a un bon grapat de timbalers i timbaleres que deixen l'escola. O potser no...

Marxeu de l'escola nois, 
però si voleu seguir tocant...
us esperem a la colla al setembre!!!


En la Trobada de Sant Andreu hi van participar nombrosos gegants, gegantons, capgrossos i altres figures festives de moltes escoles d'arreu de Catalunya. Va ser una gran diada amb un ambient festiu magnífic. Des de la nostra escola volem felicitar els organitzadors –les escoles del barri de Sant Andreu– per una tasca brillant, des del matí fins la tarda. 

L'any vinent ens espera... Terrassa!!!

Us deixem un vídeo de l'organització de la batukada final que es va fer a l'esplanada de la biblioteca Can Fabra on podeu veure en acció a diversos membres de la colla i l'enllaç a la galeria d'imatges de la Trobada.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada