LLIBRES

28 d’abril del 2016

OBJECTIU ASSOLIT: EL MIQUEL MARTÍ I POL MANTÉ LA SEGONA LÍNIA DE P3





OBJECTIU ASSOLIT: EL MIQUEL MARTÍ I POL MANTÉ LA SEGONA LÍNIA DE P3

La lluita mantinguda per tota la Comunitat Educativa de Sant Feliu durant els últims mesos, ha tingut els seus fruits i l'escola Miquel Martí i Pol mantindrà la segona línia de P3 que el Departament amenaçava de tancar.

Recordem que Les Ampes de les escoles públiques de Sant Feliu es van constituir en la plataforma Sant Feliu es Mou, que ha organitzat diferents accions reivindicatives al llarg d'aquest curs: recollida de signatures, una moció municipal que es va aprovar per unanimitat, una cercavila, la Festa de la Pública....  La Plataforma també ha comptat amb la adhesió de diversos sindicats i associacions de veïns que han ajudat a fer un treball conjunt i a tenir més força. La nostra escola ha participat activament i s'ha posicicionat contra una decisió injusta i discriminatòria cap a la pública.

També l'Ajuntament va fer front comú i, coincidint amb el període de preinscripcions, va posar en marxa una campanya informativa, #vinealapublica, que ha inclòs material gràfic, animacions i vídeos.

Cal destacar que l'escola Miquel Martí i Pol va sumar 44 preinscripcions tot i que només  va sortir amb 25 places (10 d'elles adjudicades a germans). La valentia d'aquestes famílies, que han apostat fort per la pública i s'han organitzat reivindicant el seu dret a escollir l'escola que volen pels seus fills i filles, també ha sigut determinant.

En definitiva, tots hem de felicitar ja que s'ha demostrat que la mobilització i la lluita ciutadana té els seus fruits. Mirem el futur amb esperança i seguim treballant per una Escola Pública de Qualitat.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada